Over ons

Aan ons project doen mensen mee uit alle delen van Nederland, volwassenen en kinderen van 0 tot 80. Mensen met allerlei achtergronden en gezinssamenstellingen maar met een gemeenschappelijk doel: het bouwen van onze ecohuizen in De Glind. En met elkaar ontwikkelen wij nu onze huizen. 

We leren elkaar steeds beter kennen. Dat doen we met gezellige activiteiten, online gesprekken over o.a. identiteit en wensen, inspirerende online bouwcafé’s, samenwerken in een werkgroep, de 3 wekelijkse algemene ledenvergadering, workshops en zelfs kampeerweekenden. 
Het is goed om naar elkaar te luisteren en te horen wat eenieder beweegt. Voor de een ligt het accent op de verbinding en gemeenschap en de ander weer voor duurzaam leven; een leerzaam en leuk proces.

Het is mooi om te zien dat iedereen nu al zichtbaar zijn/haar talenten inzet! Dat kan in de werkgroepen die we hebben met bouwers, verbinders, tuiniers, organisatoren, adviseurs, denkers en doeners.

En ja, dat kost best wel wat tijd; maar we krijgen er enthousiasme en plezier voor terug! En natuurlijk over een paar jaar onze eigen duurzame woningen midden in het groen.

We doen het niet alleen.
We worden professioneel ondersteund door architect Michel Post van ORIO architecten en CPO procesbegeleider Katja van der Valk van Buildingcommunity. En straks worden onze huizen gebouwd door een bouwbedrijf.

een deel van onze leden/aspirantleden
een deel van de leden samen met aspirant leden op een gezellige kennismakingsmiddag