Kampeerweekend Zeist
Kampeerweekend Zeist

Kampeerweekend Zeist

‘Als je een superkracht zou mogen kiezen, welke zou dat dan zijn?’ Dat is pas een vraag om aan je toekomstige buren te stellen! Onlangs gingen we met een gedeelte van EMN een weekend kamperen in Zeist. Er werd gegeten, gekletst en we hebben spelletjes gedaan. 

Tijdens onze algemene ledenvergaderingen zijn we vooral heel druk met de organisatorische kant van het ontwikkelen van onze ecologische woonwijk. Supergaaf om te doen, maar het is ook zo belangrijk en leuk om elkaar in een ongedwongen, sociale setting te blijven spreken! 

De kinderen hebben kikkervisjes gevangen (en weer vrijgelaten ;-)), er is gefrisbeed, we hebben zelf popcorn gemaakt en ook de frisse boslucht is tijdens flinke wandelingen opgesnoven. Op zaterdag zijn er ook een aantal aspirant-leden langsgekomen om de groep wat beter te leren kennen. Wat hebben we genoten van het weer, het buitenleven en elkaar!