Aanneemovereenkomst
Aanneemovereenkomst

Aanneemovereenkomst

Na maanden schaven, herberekenen, aanpassen en onderhandelen is op 22 februari met een stevige handdruk een definitieve deal gesloten met bouwbedrijf Van Bekkum. 

Onze penningmeester John, CPO-procesbegeleider Katja en bestuurslid Maud waren namens Ecowonen Midden Nederland bij Van Bekkum aanwezig. Van Bekkum was vertegenwoordigd door de directeur Job Schouten en manager bouwteams Wilgo van ’t Bosch. 


Inhoudelijk waren EMN en Van Bekkum het al snel met elkaar eens. We willen een kwalitatief goede én betaalbare bouw met een betrouwbare partner. Daar hebben we het volste vertrouwen voor naar elkaar uitgesproken. Na een laatste onderhandelingsronde kwamen we er al snel uit. De finale aanneemsom staat hiermee vast en we kunnen door met het aanvragen van de hypotheken en realisatie van onze plannen.