Kampeerweekend
Kampeerweekend

Kampeerweekend

Eind april zijn we met bijna de hele groep twee dagen op stap geweest. We verbleven in natuurvriendenhuis de Bosbeek, midden in het bos bij Bennekom. Fijn om met elkaar te eten, te praten en spelletjes te doen te midden van de prachtige natuur.

Op zaterdag druppelde iedereen aan het begin van de middag binnen. De kinderen konden direct lekker buiten spelen, terwijl de volwassenen de slaapkamers in orde maakten. Die middag hielden we met elkaar een ruilmarkt: iedereen had iets mee van huis, wat geruild kon worden met een voorwerp van een ander. Daarnaast was één van opdrachten om het juiste huishouden te vinden bij een foto van de koelkast. Ook hebben we met elkaar en voor elkaar gekookt. Leuk om op deze manier tijd met onze toekomstige buren door te brengen!

Uiteraard hebben we ook veel verhalen gedeeld over de inrichting van onze huizen en alle keuzes die gemaakt moeten worden. De bouw gaat nu echt van start, en dat betekent dat iedereen een badkamer en keuken moet uitzoeken, en na mag denken over de plaats van alle stopcontacten. Intensief, maar ook leuk, en ook hierin hebben we veel aan elkaar. We kunnen niet wachten om volgend jaar bij elkaar in de wijk te wonen!